tiistai 31. lokakuuta 2017

Myyntikoulutus joka on asiakkaiden mielestä maamme parhaiten toimiva.


Olen kouluttanut myyjiä työkseni vuodesta 1996.  Olen ollut tiiminvetäjä monissa vaativissa myynti hommissa. Kuten lehtimyynti, ovelta ovelle myynti sekä viikko-osake myynti. Olen opetellut motivoimaan ihmisiä suorastaan ihmeellisiin tuloksiin. Rajoja on rikottu ja ennätyksiä tehty.
Nämä olivat erinomaisia paikkoja opetella myyjien koulutusta. Siellä opin näkemään mikä toimii oikeasti ja mikä ei. Millä ja miten saadaan tulosta ja miten ei. Opettelin puhumaan niin, että kuulijat oikeasti oivaltavat mistä on kyse. Ja miten juuri hänen tulee toimia tästä eteenpäin.
Tämä selittää, miten asiakkaani tekevät myyntikoulutusteni ansiosta valtakunnan parhaita myyntejä.
Koulutuksessa myyjänne saa uuden asenteen. Asenteestahan tässä lajissa kaikki on kiinni. Uusi asenne tarkoittaa sitä, että kaikki valittaminen ja selittäminen loppuu. Myyjänne alkavat vaatia itseltään kovempia suorituksia. Heistä tulee ahkerampia. Olen itse ollut huono myyjä. Tiedän mitä myyjän päässä liikkuu kun kauppa ei käy. Tiedän myös mitä siellä pitäisi liikkua. Tiedän, mitä ja miten myyjälle pitää puhua jotta hän herää ja alkaa muuttua huippumyyjäksi. Omasta kokemuksesta on hyvä puhua. Olen tietysti kehittynyt huomattavasti kiertäessäni valtavat määrät yrityksiä. Ainoa asia mikä auttaa tässä on kokemus. Kun on nähnyt tuhansissa ihmisissä puheensa vaikutukset siitä näkee miten koulutus puree. Koulutuksen pitää näkyä asiakkaani kassakoneessa kasvaneena myyntinä. Juuri tästä syystä minulla onkin alan tyytyväisimmät asiakkaat. He väittävät, että koulutukseni näkyy kassakoneessa ylivoimaisesti parhaiten.
Nämä koulutukset ovat tuoneet reilusti lisää kauppaa pörssi yhtiöistä pieniin yrityksiin ja kaiken kokoisiin siitä väliltä. Lähes kaikilla aloilla.

Monissa tiimeissä 20% myyjistä tekee 60%, 70% ja jopa 80% myynnistä. Tässä ei ole mitään järkeä. Olen jutellut asiasta niin monen kolleegasi kanssa, että uskallan väittää sinun olevan samaa mieltä.
Laske, että paljonko myyntinne nousee kun kaikki alkavat myydä kunnolla! Jos tähän asiaan panostaminen on mielestäsi järkevää, niin kilauta minulle. Teen tätä jatkuvasti ympäri Suomea.  Asiakas yrityksissä on vain älyttömän hyviä myyjiä. Olemme todistaneet usein rekrytessä, että heidän huonoimmat myyjät ovat useimmiten parempia kuin kilpailijoiden parhaat myyjät. Tulen mielellään auttamaan teitäkin. Jos haluat teillekkin maamme parhaiten toimivan koulutuksen,                       soita:  045 6366 022. Tai laita mailia: matti(ät)hameenaho.fi
Tässä muutamia asiakkaita: If, Kiinteistömaailma, HolidayClub, Suomen KattoCenter, MediApu, Berlin Chemie, SKV, Vaasan Oy, Handelsbank, LähiTapiola, Kesko, Würth, Gainer, A-Lehdet.

Linkity
LinkedIn: Matti Hämeenaho
Twitterissä: @MattiHameenaho

Terveisin

Matti Hämeenaho
Kouluttaja & ongelmien ratkaisija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti